istanbul petek tamiri for Dummies

Wiki Article

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

peteğimizin açma kapama vanası bozuldu. yenisini aldık ama takamıyoruz. sadece vanayı peteğe taktırmak istiyoruz

Kış aylarında peteklerinizde oluşabilecek herhangi bir aksaklık ısınma problemini beraberinde getirir.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

ihsan bey petek vana onarımımızı oldukça titiz bir şekilde ve güleryüzle tam zamanında gerçekleştirdi

Diğer seçenek ise peteklerin çAlright eski olması durumunda petekler artık yapısal mukavemetini kaybederek delinir.

Bu iki seçenek arasından doğru seçimi yaparak hem doğalgaz faturasından kar edip hem de ısınma ve sıcak su kullanım istanbul petek tamiri kalitesini artırabilirsiniz.

Zulfi ustama tesekkur ederim evimde bulunan tum peteklerin vanalarini degistirdim cok temiz calisip herhangi bir sorun yasamadim

Petek ızgaralarında göremediğimiz ve ulaşamadığımız iç kısmında toz yumak birikir. Isı ile birlikte havaya karışarak

Petek yıkama nedir, bu işlem kirlenmiş peteklerin temizlenmesi için yapılmaktadır. Petekler banyo havlupanı üzerinden tek noktadan yıkanır. Havlupana cihaz bağlanır ve tüm tesisata buradan erişim sağlanır.

Garantili Servis Hizmeti Kombi Klima Servisi, tarafından değişimi yapılan tüm yedek parçalar 1 yıl garanti kapsamındadır, hemen arayın.

You're employing a browser that won't supported by Facebook, so we have redirected you to definitely a simpler Model to give you the very best practical experience.

Şofben, termosifon gibi sıcak su sağlamak için kullanılan kaynaklar elektrik kullanarak ısınma sağladıkları için güvenli sistemler değildir. Sigorta mekanizması ile korunsalar bile zehirlenme riski yüksek oranda mevcuttur. 

Trio Tesisat olarak siz değerli müşterilerimize fifteen yılı aşkın bir süre hizmet vermekteyiz. Profesyonel ekiplerimiz sayesinde siz değerli müşterilerimizin tüm sıkıntılarını gidermekteyiz.

Report this wiki page